torsdag 28. juli 2011

Kalenderkonkurransen er igang!

kalender_tema copy

Etter at vi la ut idéen om å lage en samarbeidskalender (se her!) har vi hatt et lite møte og valgt blant deres supre forslag.. Og det ble:

om eg turde, ville eg…

Dette kom fra Anna, og vi syntes det var en spennende og annerledes idé som oppfordrer til kreativ tenking! Så da er det vel bare å hoppe i det?

Siste frist for innsending av arbeider er 30.september, og konkurransen er åpen for alle som vil være med. Det går fint an å sende inn flere bidrag. Vi vil til slutt plukke ut de 10 vi ønsker å ha med i kalenderen, men vi tenker også å ha en liten utstilling med alle innsendte arbeider i forbindelse med salg av kalenderen. Du som er med i kalenderen kan selv velge hvor mange eksemplarer du vil ha til videre salg (og du får den til trykkpris slik at du kan tjene noen slanter i samme slengen!). Følg med på bloggen for mer info, eller spør hvis du lurer på noe.

Send gjerne videre invitasjon til andre tegnevenner, og bruk bildet under hvis dere vil. Takk til alle som sendte inn forslag til tema!

kalender_badge

(Tør du?) 

4 kommentarer:

 1. Tusen takk:)

  Det var stas!

  Å no vart eg brått utfordra av meg sjølv.
  Kva pokker skal eg teikna???

  Leggja hovudet i bløyt og håpa på å koma med i kalenderen:)

  Ha ein strålandes dag!

  SvarSlett
 2. Hihi, så bra!

  Gleder meg til å se.
  Lykke til og ha en fortsatt god kveld!

  SvarSlett
 3. Kom på nokre spørsmål:
  - Kva er formatet og skal det vera plass til tal på illustrasjonen?


  Tudeldu!

  SvarSlett
 4. Hei igjen Anna!

  Veldig godt spørsmål, det hadde vi jo helt glemt;) Ser for oss A4 format på selve kalenderen, og illustrasjonen bør få plass innenfor 20x17cm. Du trenger ikke ta hensyn til tall eller skrift på selve illustrasjonen.

  SvarSlett